Semester.

Nu har jag semester! Sköööönt... =) Har jobbat nu i veckan och det märks att jag inte har jobbat heltid i barngrupp på ett tag. Har varit så trött när jag kommit hem så jag har inte orkat göra nåt...*ler* Men det har varit kul att jobba. =)

Nu ska jag iallafall vara ledig i tre veckor innan jag ska jobba igen. Så jag vill passa på att önska alla trevlig midsommar och en skön semester! Jag återkommer om tre veckor, förhoppningsvis med massor av inspirerande semesterbilder. Mer säger jag inte nu... =)

image84 image85

Inrednings- och pysselinspirationen har iallafall inte tagit semester! =) Jag är så full av inspiration så jag vet knappt var jag ska göra av den. Men jag får väl ta lite i taget och förhoppningsvis kommer jag ha något kul att visa upp här senare i sommar. Mest av allt önskar jag förstås att det blir en riktigt solig och varm sommar, för i första hand vill jag faktiskt njuta av den. Men man kan ju pyssla ute i solen oxå... =)

224621-79

Ha det nu så bra allihopa så ses vi senare i sommar. KRAAAAM!!

Sommaren är här!

Äntligen har sommaren kommit! Det är så underbart härligt ute nu, så man vill bara vara ute och njuta. Jag har sett så många härliga trädgårdsbilder på flera bloggar nu under en tid, så nu vill jag bjuda tillbaka lite. Tyvärr har vi ingen egen trädgård, men däremot har vi naturen runt knuten. =) Helt underbart. Man kan nästan tro att vi bor på landet, fastän vi inte gör det. Se själva.

224621-76

224621-77 224621-78

224621-80

224621-81 224621-82

224621-83

Visst är det underbart? Naturen är en oersättlig inspirationskälla för mig. Jag vill ha samma harmoniska känsla i mitt hem som den jag får när jag är ute i naturen. Och som ni vet gillar jag ju naturfärger och dessa vill jag oxå ha i mitt hem. Även inslag av sten, trä och grönt är ett måste för mig för att inredningen skall kännas komplett. =)

RSS 2.0