Härliga tider.

Åh vad skönt det ska bli med jullov. =) Jag ser verkligen fram emot att vara ledig...ända till efter trettondagen. Har en uppgift i skolan som jag måste skriva, men mest ska jag bara vara ledig och njuuuta av julledigheten.

Det är inte klokt vad tiden går fort, nu är det jul igen. På onsdag morgon sätter jag mig på flyget hem till mina föräldrar. Ska bli underbart att träffa dem igen. Jag och min sambo brukar dela på oss till jul. Eftersom vi inte ser våra respektive familjer så ofta känns det som en självklarhet att man vill åka hem till de sina. =)
I mellandagarna kommer jag att åka och träffa min sambos släkt också, innan vi drar vidare neröver igen.

Jag måste bara berätta vad som hänt sen sist. VI HAR FÖRLOVAT OSS! Efter fem år tillsammans kändes det som att det var dags. Det känns otroligt bra, roligt och härligt.

224621-131
I kärlekens tecken... =)

Annars är det mest julpyssel jag ägnar mig åt på lediga stunder. Jag har bakat lussekatter, julpyntat, julhandlat, etc. Och sen kommer det allra roligaste...att slå in julklapparna. Jag har varit ledig idag och knappt ägnat mig åt annat än att slå in paket. Det är så roligt. Jag älskar att ge bort saker. Och då vill jag gärna att det ska vara fint paketerat också.
Här kommer ett litet julkollage...

224621-135 224621-133
Mysbelysnings-stjärna och en söt tomtetjej.

224621-132 image136
Och här har vi självaste tomtefar. Och väldigt goda, gyllengula lussekatter. De var så goda att de redan är slut. Eller är det kanske nån liten tomtenisse som varit framme? *ler*

224621-134

224621-136
Julklappsinslagning är en av julens höjdpunkter för mig. =)

Trots att det varit mycket med skolan på sistone, så har det ju samtidigt hänt roliga saker. Jag är nyförlovad och lycklig och ser fram emot en mysig jul. Så man kan verkligen säga att det är härliga tider just nu. Med detta vill jag önska alla en RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR! Hoppas ni får det riktigt mysigt och skönt. Vi ses 2008. Stora kramar.

RSS 2.0