Man blir ju rörd...

Ja, rörd blir jag minsann när läser sådana här vackra ord om min blogg...

"Hemmahosstina - Det är en tjej som jag upplever som mjuk och inkännande, hennes texter är eftertänksamma och noga utvalda, hon har en inriktning och stil som är hennes egen, har en röst som gör sig hörd genom sitt milda tonläge."

Hur kan någon som "bara" känner mig genom bloggen känna mig så väl?! Orden gick rakt in i hjärtat och där har de stannat. Tack Birgitta, du är en ängel!

Kommentarer
Postat av: birgitta

Jag blir så glad när du känner dig "träffad", för min motivering är precis som jag upplever när jag läser din blogg. Jättetrevligt att du är tillbaka igen, jag har saknat dej mycket när du varit i ditt kära Norrland. För mig var Norrland "hemma" när jag var liten, min mamma kommer från "röda" Ådalen, i en by nedanför Kramfors, men det var ju ganska länge sedan, har inte varit där på många, många år, men ska ta mej dit inom överskådlig tid och uppleva gamla minnen. Kram och kul att du är tillbaka.

2007-09-05 @ 19:22:53
URL: http://fridtid.blogspot.com
Postat av: Stina

Birgitta: Ja, det va verkligen så träffande ord. Därför vill jag ha dem här på bloggen. =) Det är roligt att va tillbaka igen, har saknat dig oxå, dina inlägg och kommentarer. Kul att du har rötter i Norrland du oxå. Härligt att då ska åka dit så småningom. =) Kramar

2007-09-05 @ 21:27:10
URL: http://hemmahosstina.blogg.se
Postat av: Carin

Vad fina ord Birgitta skrivit om din blogg. :) Det är alltid kul att få beröm för det man gör..

2007-09-06 @ 11:21:21
URL: http://ladyscorpio.blogg.se/
Postat av: Stina

Carin: Ja, visst har hon. Man blir så glad när det man gör blir uppmärksammat och rosat. =) Kram

2007-10-25 @ 15:18:33
URL: http://hemmahosstina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0